De ce noi?

-50%

stress

Soluții financiare personalizate.

Gasim solutia financiara cea mai avantajoasa pentru tine – fara ca leasingul sau banca sa te bata la cap.

-30%

economie de bani

De ce să plătești mai mult decăt face?

Economisesti chiar si 20% din pretul masinii si cel putin 10% din costurile totale de aducere a masinii – direkt la tine acasa!

-20%

timp pierdut

Căt costa o oră din timpul tău?

Salvezi timp pretios – ne ocupam de toate detaliile, actele si formalitatile in locul tau, contra unui cost rezonabil.

WebAutoDirekt: rapid, comod, avantajos

Procesul de cumparare al unui automobil second-hand din import poate fi, de multe ori, un mare consumator de timp si resurse financiare, mai ales pe piata din Romania, unde birocratia presupune destul de multe drumuri pe la diversele institutii abilitate (organele fiscale, Politie, RAR etc).

Mai mult, daca masina nu este achizitionata “cash”, ci prin leasing sau credit bancar, drumurile sunt si mai multe, timpul necesar poate fi chiar si de doua-trei ori mai mare, iar “dosarul” de documente poate atinge un volum impresionant.

Oricine a cumparat pana acum macar un automobil second-hand din import – si, potrivit statisticilor oficiale, numarul acestor persoane este de ordinul milioanelor, - stie deja cate drumuri sunt necesare la Registrul Auto Roman, traducator (pentru traducerea actelor), Directia de Taxe si Impozite (Administratia Locala), Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), asigurator, CEC Bank sau Posta Romana si Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (Serviciul de Inmatriculari). La cheltuielile cu aceste drumuri pentru formalitati se adauga si timpul pierdut, timp care, in definitiv, inseamna tot bani.

In acest punct ne-am propus sa intervenim noi, cu WebAutoDirekt, companie specializata in importul de automobile, utilaje, echipamente second-hand si piese de schimb. Pe scurt, WebAutoDirekt va scuteste de toate operatiunile, drumurile si cheltuielile aferente, livrand masina aleasa impreuna cu unul dintre consultantii nostri “direkt” la dumneavoastra acasa.

Ne ocupam, astfel, de selectia automobilului, verificarea provenientei sale, a documentelor, a starii tehnice si estetice, oferindu-va informatii complete si exacte despre toate aceste operatiuni. De asemenea, vom asigura achizitia masinii de la dealerul autorizat (efectuand platile internationale pentru dumneavoastra), asigurarea sa pentru transport, transportul pana in Romania, traducerea actelor, verificarea starii tehnice si obtinerea documentelor de la Registru Auto Roman, inmatricularea temporara sau definitiva (dupa caz) si aducerea masinii in locatia aleasa de dumnevoastra.

Serviciile enumerate mai sus nu sunt, asa cum este si normal, gratuite, insa va vor permite sa economisiti sume importante si, mai ales, sa salvati foarte mult timp, pe care il puteti aloca pentru orice altceva.

De asemenea, WebAutoDirekt asigura, pentru clientii ce opteaza pentru acest lucru, si gasirea unei solutii de finantare de tip credit bancar sau leasing (financiar sau operational). Asiguram astfel leasing chiar si pentru durate de 7 sau 8 ani, fiind dealeri autorizati de toate marile institutii financiare din Romania (BCR Leasing, BRD, Banca Transilvania, Impuls-Leasing, Unicredit etc).

Newsletter

Este gratis și avantajos. Primești informații periodice despre cele mai bune oferte!